Карикатури по снимка

Търсите идея за подарък? Искате нещо различно? Ето едно шарено и смело предложение…

Колко добре познавате хората около вас? Добри психолози ли сте и ще се забавлявате ли вие и близките ви истински с това, което ще видите, поглеждайки през призмата на карикатурата?

За да се случи магията на това преувеличено, емоционално и много истинско изображение върху белия лист хартия и то да донесе усмивка от сърце на този, за когото е предназначено, е нужно повече от добро хрумване за сюжет. Рядко някой поръчва карикатура или шарж, чийто модел да е той самият. Може би защото никак не е лесно да погледнем с достатъчно разбиране и подходящото чувство за хумор не само лицето, което виждаме в огледалото, но и чертите на характера си, мислите и желанията, които ни вълнуват, нещата, които считаме за важни, дребните детайли от ежедневието… Да поръчате карикатура или шарж е сигурен знак, че знаете много за “модела”, че сте убедени в неговата способност да преценява себе си и да приеме дружеската шега като израз на близост и внимание.

Карикатурите на Ваня Балтова са нарисувани с много прецизност, въображение и винаги с индивидуален подход. Те са чудесен начин да създадете добро настроение като подарите ИЗКУСТВО – на любим човек, на някого, на когото искате да покажете своето специално отношение, на себе си… 

А ето и още една чудесна идея за подарък: Шаржове и карикатури на известни личности

Как да поръчате? 

Лесно е. Отговори на повечето въпроси, които ще си зададете, ще намерите ТУК. А тези, които сме пропуснали, можете да получите като използвате някоя от предоставените опции за КОНТАКТИ .


ВАЖНО!

Сигурни сме, че няма нужда да напомняме, и все пак… Цветовете, които виждате на монитора или дисплея на мобилното устройство вероятно (всъщност почти сигурно) се различават от реалните. Но не толкова, че да не останете очаровани от поръчаното от вас късче ИЗКУСТВО.

Call Now Button