Авторски картини с маслени бои – Стефан Балтов

Добре дошли в странния свят на един Художник.

Малко история за Стефан Балтов (лично разказана от него!)…


Стефан Балтов е художник , който страда от раздвоение на личността, дори понякога се ръкува сам със себе си, като казва: „Когато двама вървят и единият е с черна тениска, обикновено другият накуцва!“.

Това е така защото веднъж попадна в микровълнов лъч и оттогава стана суеверен и вечер по здрач ходи да плюе на прелеза.

От малък е запален по отслабването и посещава ежегодното посрещане на мазнините край Камен бряг.

Любимият му виц е оня за Жан-Жак и Манон, където Манон вървяла с Жан-Жак, докато после се случило онова нещастие.

Тъй като е доста известен, веднъж участва в кулинарното шоу „Друсан кебап с Ева Лонгория“, освен това членува в Клуба на ударените от коли в Пиринско.

Иначе е родом от Градешница, спи с поцинковани тапи за уши „Кавазаки“ и си поръчва четки от Доминиканската република.

Също така известно време беше психонавт и рисуваше портрети с модули, но това е преди да стане главен кабалист на Републиката. Вярваше умерено, но след чудесата във Вършовице разви силна вяра.

И последно: фосфоресцира на тъмно, има връзки в Холивуд, и контактува с друго измерение. Като всеки свят човек обича да се самообвинява и преди хубаво мляко правеше, ама после си махна кравите.


Ако искате да притежавате авторска картина на Стефан Балтов, обадете се или използвайте опцията за запитване в КОНТАКТИ.

ВАЖНО!

Сигурни сме, че няма нужда да напомняме, и все пак… Цветовете, които виждате на монитора или дисплея на мобилното устройство вероятно (всъщност почти сигурно) се различават от реалните. Но не толкова, че да не останете очаровани от поръчаното от вас късче ИЗКУСТВО.

Call Now Button